Wosterouts Leesplangeske ook online te bestellen, nu gratis bezorging!           

Herinneringen aan vroeger tijden komen vanzelf terug met dit ‘Wosterouts Leesplangeske’, een initiatief van MediaPackhuys. De woorden op het Leesplangeske zijn met zorg geselecteerd door Rensz Gorisse, specialist op het gebied van Oosterhouts dialect. De illustraties zijn speciaal voor dit Leesplangeske gemaakt door de Oosterhoutse kunstenaar Peter Nuijten. Met dit Wosterouts Leesplangeske heeft u  een authentiek Oosterhouts product vol nostalgie in uw bezit. Leuk om vast te houden en naar te kijken maar ook een sieraad aan de muur. 

't Wosterouts Leesplangeske is gedrukt op berkenhout en  heeft een standaard afmeting van 21 x 30 cm (A4).  Het plankje zit, samen met bijgeleverd ophangsysteem, verpakt in een fraaie cadeauverpakking. In de doos zit een inlegvel met daarop wat achtergrondinformatie over ’t Wosterhouts Leesplangeske  en leesplankjes in het algemeen. 't Wosterouts Leesplangeske is te koop in de webshop www.oosterhoutsedingen.nl en kost € 18,95. In verband met de lockdown hoeft u in de maand januari geen verzendkosten te betalen maar wordt het Wosterouts Leesplangeske gratis thuisbezorgd in Oosterhout, Oosteind, Dorst en Den Hout.

’t Wosterhouts Leesplangeske  is op aanvraag ook in grotere formaten te bestellen (A3, A2, A1 of zelfs A0). Meer informatie hierover vindt u op www.oosterhoutsedingen.nl. Voor bedrijven is er eventueel de mogelijkheid om een eigen logo te laten toevoegen op het leesplankje zodat het als relatiegeschenk gebruikt kan worden.